valborg #1

Vintern rasar ut. I morgon är det valborg. Igen. Minns förra valborg som det var igår. Det var den dagen jag förstod att jag var kär i en viss person. Majbrasan. Tylösand. Kommer nog aldrig glömma. Detta år ska valborg firas på en helt annan plats. Med helt andra människor. Det kanske inte kommer vara kärlek i luften. Men en sak är säker. Det kommer bli kul!

itsjustadream


image70
Somnade på altanen förut. Det var en skön känsla. Att känna värmen från solens strälar. Samtidigt som fågelkvittret blev tystare. Och jag långsamt försvann från verkligheten

shocked

Min pappa har rakat av sig håret. Hamnade i något slags chocktillstånd när jag såg det. Men fint blev det. Nu har jag fått en tio år yngre pappa!

youdreamedaboutme

Tänk att jag var din dröm. Det spelar ingen roll vad du drömde. Du drömde om mig. Du tänker på mig. Du bryr dig om mig.  Jag struntar i fall många är ute efter dig. För du drömde om mig. Bara mig.

260408

453288-72453288-70453288-71453288-69453288-73
1. jag och min matilda 2. vems glasögonen? haha. 3. emil och jocke 4. festfixaren som jag tycker om 5. vi dansade hela natten lång.

Det blev en lyckad kväll hemma hos Anna, det kom runt tjugo personer. Alla dansade och var på glatt humör. Sånna här kvällar vill jag ha mer av!

ingenrubrik.

Huvudet värker. Jag mår illa. Har ingen skrivlust alls. Men måste skriva. Inte här. Utan en krönika om vad som är ute och inne. Klarar inte av detta mer. Ge mig en huvudvärkstablett. NUNUNU!

drink

image68
Jag vill ha sommar. Jag vill ha sol. Jag vill ha bad. Jag vill ha drinkar. Jag vill ha dans. Jag vill ha heta nätter. Jag vill rymma bort. Med dig. Inte sen. Nu.

feelings

Säg hur du känner. Jag vill veta. Jag är nyfiken. Glädjerusen. Nervösiteten. Vibrationerna. Känner du dem? Eller är jag ensam om det. För i sånna fall har du visat fel vibbar. För du säger och gör saker som får mig att bli mer förtjust. Du verkar ha svårt för att prata om känslor. Jag är inte farlig. Och det är inte farligt. Jag lovar dig. Säg bara hur du känner.

röstaröstarösta

image66
Lägg en röst på min vän David Svrakas låt!
Klicka här

footballgirl

image65
Har en hel del saker att hinna med innan denna kvällen är slut. 1. Plugga matematik 2. Lära mig en låt på piano 3. Jogga en runda på stranden 4.Ringa en viss person 5. Inte missa ett tv-pogram. Önska mig lycka till. Tror jag kommer lyckas. Ciao!

harhjärta.


Låten som inte vill släppa mitt huvud.

.

Nu förstår jag. Du vill. Du har bara inte tid.

beachparty

image59image61
Det blev en mysig lördagskväll på stranden. Vi tände en brasa, grillade marshmallows, drack lite öl, spelade gitarr och hade det trevligt. Nu när sommaren närmar sig är jag glad att jag bor granne med havet. Kanske inte granne. Men nästan.

anewsong.

Det har blivit en lugn kväll. En kväll att tänka igenom livet. Tid över till att skriva en helt ny låt. En av mina bästa låtar någonsin. Är riktigt nöjd med den. Och är också nöjd med kvällen. Men i morgon hoppas jag på en kväll med fart & fläkt. Och kanske lite dunka, dunka.

jagärförtrollad.

image58
Jag känner att kärleken smyger sig på. Då menar jag inte hos mig. Jag menar hos dig. Kanske inte kärlek. Men känslor. Eller bara en nyfikenhet. För den senaste tiden har du visat en sida av dig jag knappt trodde fanns. Och nu hoppas jag du menar något med det du säger & gör. För jag är redan förtrollad i dig. Och jag vill inte blir sårad.

my sunbeam

Vissa val är svårare än andra. Och det gäller att man tänker efter på vad man gör. Det kan vara rätt val du har gjort. Det kan också vara fel. Allt går åt skogen. Och du ångrar dig. Jag tycker i alla fall det var ett vågat val. För att hoppa av skolan är ett vågat val. Men lyssna här. Var du än hamnar i livet. Vilka människor du än träffar. Glöm inte bort mig. Jag kommer aldrig glömma dig. För du är en av solstrålarna i mitt liv. X

trainingeveryday

image56
Efter en sjukliggade vecka känner jag att det är dags att röra på mig. Nu gäller det att inte ligga på latsidan. Denna veckan blir stenhård, jag tänkte träna varje dag. I bland älskar jag träning & nyttig mat, det får mig på glatt humör.

rainbowcolours

image55
bild: http://icanteachyouhowtodoit.com/

Solen har lyst hela dagen. Så jag har försökt ta igen alla soltimmar som jag missat under min sjukliggade vecka. Nu är sommaren nära. Jag känner den komma. Säg att det blir en sommar fylld med sol & bad. Med långa ljumna kvällar. Med glädje. Säg att det blir en sommar jag alltid kommer att minnas.

jag går på känslan

I natt drömde jag. Jag bodde i en fin vindsvågning i storstan. Och jag jobbade som journalist. Förstår inte, det har aldrig varit min framtidsdröm. Jovisst, en lägenhet i storstan. Med journalist. Är det någonting jag ska satsa på? Jag fick bra betyg i det, men kan det verkligen bli min framtid? Ska jag ändra mitt val tack vare en liten dröm? Jag går på känslan. Och känslan säger nej.

ett underbarn


Hon öppnade munnen och tog första tonen. Jag trodde inte det var sant. 10 år. Att denna lilla flicka kan ha en sådan röst. Helt otroligt. Ett underbarn. I alla fall en riktig talang.

vill inte vara sjuk mer

Det dunkar hårt i huvudet. Jag fryser. Knarkar alvedon. Jag svettas. Det svider i halsen. Ligger i min säng dygnen runt. Jag vill inte vara sjuk mer...

bluelikethesky

image69

















































Blå himmel. Blå tröja. Blå skor. Blå ögon. Det har varit en blå dag.

soundofadrum.


Det har varit en underbar dag. Mitt humör har legat på topp hela tiden. Nu kan det knappast bli ett bättre avslut på dagen än att höra Brolles härligt röst och låtar (kom på att jag har saknat det).

I morgon tar jag en trip till jönköping. Där ska jag se min bror dansa. Annars tänkte jag shoppa lite. Bli till att gå upp tidigt, därför borde jag nog sussa nu. Ciao!

kommer pusslet bli helt

Vi är som ett pussel. Ett pussel som inte är färdigpusslat. Några bitar är redan på plats. Och det blir bara mer och mer. Frågan är om hela pusslet kommer bli helt. Jag hoppas.

453288-51
Bild: http://www.marcjacobs.com

dessa massa konstiga känslor

Jag darrar, är knäsvag, samtidigt känns det som hjärtat ska hoppa ur.

wild fantasies

image49
Plugg är vad denna kvällen består utav. Inte konstigt att man drömmer sig bort.

du gör mig lycklig

Hela natten låg jag och tänkte på dig. Jag kunde inte somna. Tänk om det kan bli vi två. Nu finns det i alla fall en chans. Jag lovar vi skulle passat bra ihop. Du gör mig lycklig. Du gör mig menningsfull. Du får mitt hjärta att slå hårdare slag. Många tar dig för ditt utseende. Klart det gör jag med. Med den personen jag gillar. Det är den inuti.

RSS 2.0