dinnerwithneighbours.

image115
Enklare kan det knappast bli. Blus från MQ, rött skärp från myrorna och ett par gamla miss sixty jeans. Perfekt när grannarna är över på middag. Efter en dag på stranden.

shesawinner.


Denna gång kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Och de slutade inte att rinna. Jag la röst efter röst. Och hon vann. Ville få tag på hennes bror. Men hur. Jag kunde känna hans stolthet enda hit.

sturepåstan.

image114
De senaste två skoldagarna har varit underbara. Vet knappt om jag kan kalla det för skoldagar. Alla har hållt hus innei stan. Det har spelats musik, dansats, målats, gjorts tidningar, haft radiosändningar, tävlingar och mycket mer. Vädret har varit strålande. Och alla har varit på glatt humör. Visst låter det inte mysigt? (Anna på bilden)

blackshoes.

image112image113
Nu känns det att sommarlovet närmar sig. För vi har inga vanliga lektioner. Idag och i morgon är hela skolan nere på stan. Åk in till Hamstad city. Så ses vi där. Ciao!

divine.


Han är en cool kille. Och denna låt släpper inte mitt huvud..

Tack A, bara att få höra din röst i telefonen gjorde min kväll. Jag saknar dig.

before

Tiden kan läka sår. Det går att strycka ett sträck över allting. Men det kommer aldrig bli som förut. Och på något sätt vill jag inte det. Man ska blicka framåt. Jag blickar framåt. Och det jag ser är inte som förut. Det gör mig lättnad konstig nog. Jag vill inte att det ska bli som förut. Jag har en skräck att det ska bli som förut. Tiden kan läka sår. Men det blir ändå aldrig som förut. Kom ihåg det.

asunnyday

image110image111
Vädret är lika fint dag efter dag. Säg att det kommer vara så här hela sommaren lång. Allting löser sig när det är fint väder.
1. mobbad närbild på mig
2. anna njuter av solen på skolgården

abigchange

När jag förlorat en vän. Eller två. Då ringer en gammal bekant. Och jag kommer på hur saknad den är. Två personer öppnar upp sig mer för mig. Och andra pratar med mig på ett sett de aldrig har gjort förut. Nu har en förändring skett. En förändring jag ville skulle ske för ett bra tag sedan. Allting känns underbart. Vill att det ska vara så här för alltid.

måndagsbarn.


Sedan jag kom hem har veronica maggio spelats ur högtalarna. Hennes låtar får mig att slappna av. Att tänka igenom livet.

Livet är underligt ändå. Livet är som en bergodalbana. En del är nere i en djup deprission. Och förstår inte meningen med livet. När andra mår precis tvärt om. Och vill aldrig sluta leva. Men från det sämsta kan det gå till det bästa. Och från det bästa kan det gå till det sämsta. Det är bara att leva med det. Livet är en bergodalbana. Som en dag stannar.

questionmark.

image109
Fotograf: Marcus Ohlsson

Plötsligt händer det saker. Jag sitter där som ett frågetecken. Vad har hänt. Är jag inblandad. Vilken sida ska jag stå på. Vem ska jag lyssna på. Alla stirrar på mig. En tjej frågar. Vad har hänt. Jag vet inte vad som har hänt. Allt är förvirrade. Jag vet ingenting längre.

adventure.

Det här är början på ett äventyr. En äventyrlig sommar. Jag hör stenarna mot fönstret. Och förstår att det är dags att gå ner. Känner det där lilla pirret i kroppen. Pirret du bara känner när du bryter regler. Jag orkar inte vara mammas lilla flicka längre. Jag är inte mammas lilla flicka längre.

240508

image106image107
1. amor sitter i sina egna tankar.
2. jag och anna har det mysigt.

Det blev en mysig lördagkväll vid stranden också. Inte med samma människor. Och inte lika varmt som gårdagen. Men trevligt var det.

rabbit

image104
Nu är min vespa såld. Kommer faktiskt att sakna den. Det är något speciellt med den vespan. Jag känner mig fin när jag åker på den. För den är så fin. Men vad gör man inte för lite pengar.

230508

image99image100image102image103
1. mina favorit tjejer
2. solen är på väg ner
3. anna och emelie
4. matilda porrar sig, haha

Det blev en mysig kväll på stranden med mina tjejer i fredags. Vi pratade. Skrattade. Och drack. Medans solen gick ner. Det kunde knappt bli bättre.

roofconcert.

image97image98
Det kommer ljud från ingenstans. Och helt plösligt ser man att de är spelar på taket. Solen lyser. Och jag kommer på att jag älskar min skola. Det är sommar. Och jag är på strålande humör.

hippie

image94image95image96

nofeelings

Jag känner inga känslor. Jag vill bara vara med dig. Jag är trött på allt annat. Vill ha en förändring. Och du kan vara en början på det.

oildrum.


Framåt kvällen. När jag skulle ta bussen hem. Satte sig en lustig man i närheten av mig. Han plockade fram ett oljefat ur väskan. Och började spela. Det fick mig att tänka tillbaka på när jag var i barcelona. Det är något speciellt med ljudet från den. Så vackert. Nu lyssnar jag på en skriva jag köpte av mannen på filmen.

adayatschool

image91image92
Har varit en skön dag. Först en lektion. Sedan var det dags för Stureloppet. Efter det slutade vi. Då slog vi oss ner i en park och njöt av det fina vädret. It's a beautiful day.

pornotwins

image90

afriendforlife

Det här kunde jag inte tro. Jag har träffat en vän för livet. Det spelar ingen roll om han blir min pojkvän, man, älskare eller fall han alltid förblir min vän. För jag vill känna honom livet ut. Han har alltid ett leende på läpparna. Han får mig att skratta. Han får mig att förstå. Han är allt jag behöver för livet ska rulla på.

itssomethingspecialwithyou.

Jag har inte velat inse det själv. Men nu förstår jag. Att det jag sökte fanns här. Det är något speciellt med dig. Men om jag säger sanningen. Är jag rädd för att förlora dig. Du är bland dem finaste jag har. Tänk om du ändå kunde känna likadant som jag.

2yearsago

image89
Hittade en bild på mig för två år sedan. Inte den vackraste. Men där hade jag nästan vitt hår. Kan sakna det ibland. Fast det var då. Och nu är nu.

masquerade

image97
En fest. Var den är. Eller hur den är. Spelar ingen roll. Bara att det brådskar. För malin är partysugen.

redwine.

image95
Allt blir inte som man tänkt sig. Plötsligt hände det saker. Jag missade bussen. Och det fick bli en kväll hemma. Framför tvn. Med ett glas rött vin i handen. Hoppas på en händelserik vecka. För det behöver jag efter denna helg.

sunglasses.

image94
En skön kväll som jag har spenderat hemma. Men i morgon måste det hända någotnting Jag vill festa. En kväll räcker gott och väl för att jag ska bli tillräckligt rastlös. Nu tänkte jag sova. Ciao!

childprodigy.


Hennes röst. Den är helt obeskrivlig. Den går rakt in i hjärtat. Jag blev tårögd. Och rörd. Nu firar hon med tårta. Pratade precis med hennes bror. Och han sa det. Önskar att jag också var med.

walkhandinhandonthestreetsinparis.

image92
Tack Rickard, dina ord satte guld på min dag.

nooneisperfect.

Jag hade behövt komma bort från allting. Släppa alla tankar som snurrar i huvudet. Har en klump i magen. Och den vill inte försvinna. Alla har vi brister. Jag. Precis som du. Ingen kan vara perfekt.

stockholmcalling.


känslan.

image90
Jag väntar. Väntar på att få känna känslan. Känslan om att allting är perfekt. För ett år sedan kände jag detta. Nu lever jag i nuet. Jag har ingenting att förlora. Vill jag känna den känslan igen. Då måste jag kämpa för det. Det räcker inte med att vänta.

icecreaminthesun.

image89image88
Blev en mysig dag. Satt på torget och åt glass. Och njöt av det fina vädret med mina tjejer.

URANUS

image84
Har pluggat hårt. Har ett prov i morgon. Mitt betyg ligger på detta prov. Får jag mvg blir det mitt slutbetyg. Känner en otrolig press. Pluggar. Och pluggar. En riktig plugghäst är jag idag.

everythinghasaend

Det är viktigt att vi tar vara på varandra. Var inte rädd för att visa kärlek. Var inte rädd för att visa ömhet. Var inte rädd för att visa förståelse. Och var inte rädd för att vara snäll. För hur säker du än är på att nitlotten aldrig faller på dig. Så kan du aldrig veta vad som händer. Så återige. Var inte rädd för att visa känslor. För att förr eller senare kommer allting få ett slut. Och då är det för sent.

wordforword

Du kom där med dina kloka ord. Och alla bitar föll på rätt plats. Du har varit saknad.

100508

image79image81image82
Gårkvällen blev en riktig mysig. God grekisk mat och sommarvärme långt in på natten. Nu har vi också bestämt vilka öar vi tänkte besöka i grekland.

Denna helgen har jag spenderat med min familj. Inte festat någonting. Jag förstår inte hur jag har orkat. Tror det är tack vare det underbara vädret. Fast nästa helg ska jag festa så det står härliga till. Man kan ju inte sitta hemma varje helg.

greece04

image77image78
Ikväll ska jag hem till familjen thedvall för att planera vår greklandsresa i sommar. För fyra år sedan var vi i grekland tillsammans, och i sommar åker vi igen. Det blir åttonde gången jag åker dit. Ingenting slår grekland. Det finns inte något bättre än att båtluffa runt där nere.

räddningspatrullen.


Det är inte min musiksmak. Men det är något speciellt med denna låten. Jag blir lycklig. Och vill dansa.

sexything.

image75
lastnightsparty

Blev en lång diskussion med anna nummer2 idag. Det var skönt att få prata ut om allting. Var länge sen jag gjorde det med någon. Och hon fick mig att inse vissa saker. Som att jag tänker för mycket. Det ställer bara till med problem. Jag ska inte bry mig. För det är då allting går bra. Tack för att du lyssnade bruden!

thalalalala

image85
Min älskade vän matilda njuter av solen.

Nu är det sommar. Nu är det sol. Det kan knappast bli bättre.

noche de sexo



Jag ser medelhavet. Jag ser sommar. Jag ser dans, glädje, heta nätter. Inga gränser. Inga regler. Bara få leva livet. Vad ser du?

Blunda, lyssna, njut...

thislittlethingcalledlove

En sommarkväll. En underbar kväll. Men kvällen hade inte varit speicell utan dig. Du får mig att lysa. Du får mig att känna. Känna något jag inte trodde var möjligt. Jag vet inte om jag vågar kalla det för kärlek. Jag vet inte om du känner som jag. Men en sak vet jag. Du riskerar saker för mig skull. Det måste betyda någonting.

summerdreams.

image79

mosteverythingbesocomplicated

Det blir aldrig som man tänkt sig. Allting var lyckad då. Nu är allting skit. Ni hatar mig. Jag förstår. Det var fel. Men låt mig förklara. Ni andra älskar mig. Av exakt samma anledning. Men en sak är säker. Det kommer aldrig hända igen. Så några kan pusta ut. Och ni andra. Ni får ta det som ni vill.

todayisaredday

image76
image77
Bilder från i fredags när jag, rebecka och matilda åt blåbärspaj på ett café i stan.

Nu åker rebecka hem till stockholm. Och phillip hem till växsjö. Jag kommer saknar er. Önskar att ni bodde här jämt. Vi ses i alla fall till sommaren. Ni är bland dom bästa vännerna jag har. Glöm inte det.

malingoesfestfixare

image75image72image73image74
1. my girls are wild 2. mycket folk blev det 3. rebecka och jag äger dansgolvet 4. phillip, my gangster

Från börja var min fest lyckad, men mot slutet gick den över styr. Saker blev snodda, som exempel min kamera. Så det fanns det en tjuv i huset,. Ingen visste vem det var. Det är tråkigt när sånt händer för det kan förstöra en hel fest.

valborg #2

Jag vet knappt hur jag ska förklara valborg i år. Jämfört med förra året var det ingen höjdare. Men om jag jämför med andra fester var det kul. Träffade i alla fall mycket nytt och trevligt folk.

RSS 2.0