-

Spenderade denna kväll i min säng, med sex and the city och ett glas vin i handen.
mo. kate moss

-

Fri. Det har jag varit i snart ett år. Men jag har inte velat det. Inte för en nu. Helt plötsligt känns det som en frihet. Att inte behöva tänka på någon annan. Bara vara själv. Och inte två.

yesterday.

Det blev en mysig dag igår. Släkten var här och firade mig. Vi åt god mat och prinsesstårta. Jag fick pengar, presentkort och alla sex säsonger av sex and the city. Jag längtar tills att en vinterkväll få mysa till det i soffan med tända ljus, se på sex and the city och veta att det är kallt och ruggit ute.

-

- Vill ni ha läxor? säger den nya historialäraren.
- Nej, svarar klassen.
- Vill ni ha prov?
Alla i klassen tittar förvånad på varandra och en tjej längst bak säger:
- Något prov måste vi väl ha?
- Det finns ingen lag på att man måste ha prov, det underlättar bara för mig när jag ska sätta betyg. Så vad säger ni, vill ni ha några prov? frågar han igen.
- Nej.

Fredagseftermiddagen kändes inte allt för roligt att ha historia på, men nu känns det inte lika jobbigt längre.


-

Jippie, jag fick jobbet! Nu är jag super duper glad!

-

Min nya tröja från vila. Det blev kärlek vid första ögonkastet. 

-

Tack rebecka. Du är den finaste vän jag har. Och jag saknar dig till tusen!

-

 om 45 min.

-

Det är när jag väl vaknar dagen efter. I en soffa. Av ett alarm från en mobil. Och vet att jag snart ska på släktkalas. Det är då bara vill försvinna. Men på något sätt känns det skönt att ha något planerat. För då kommer jag upp och i väg. Istället för att bara slöa hela dagen. Och det var riktigt mysigt att träffa släkten.

birthdayparty.

1. sanna, malin och ermin innan födelsedagsbarnet marica har kommit
2. marica får sin dildo- tårta, medan alla sjunger för full hals
3. alla äter tårta och har trevligt
4. fina emelie
5. mycket städning blir det alltid, men är det fest så är det. nu har jag bara kvar att säga grattis marica än en gång!

stoppadig.


-

JAG SAKNAR DIG 

SOM TJOCKISEN 

SAKNAR KAKAN 

NÄR HON BANTAR


-


-

Första dagen i skolan var då avklarad, och jag märkte att jag hade saknat skolan. Lite i alla fall.

-

"jag har min skjorta i hans garderob, elr nej jag har min garderob i hans skjorta... eller vad säger jag, jag har hans skjorta i min garderob" - dagens bästa

tamigtillbaka.

Det finns en period i mitt liv som jag hade velat uppleva igen. Den perioden då du inte behöver bete dig vuxet. Du får vara hur barnslig som hälst. Utan att folk tycker att du är dum i huvudet. Men du är ändå inte liten. Och livet bara leker. Ta mig tillbaka. Tillbaka till den perioden i mitt liv. Jag saknar den.

sexwitharobot.

love is warm
love is red
love is something in the bed

härjedalen.

Ni kanske undrar varför jag inte har skrivit på ett tag. Det är för att jag har varit i härjedalen. Det har varit en skön vecka. Paddlat, vandrat och bara fått tänka på livet. Inte behövt bry sig om vad man har på sig eller hur man ser ut. Bara varit. 

-

Nu tar jag en trip till stan. För att träffa en vän jag inte har träffat ett bra tag. Hon är verkligen saknad. Ska bli mysigt att få sätta sig på ett fik och bara prata om allt möjligt i flera timmar. 

-

OM DU VILL VARA BOV

TJYVA MIG OCH

LÄMNA MIG ALDRIG

TILLBAKA


-

Jag känner mig nervös. Har ont i magen. Är rädd att det blir en sömnlös natt. Men varför vara nervös. Så länge jag talar sanning går allting bra.

-

Alla är värda en andra chans. Du är som min syster. Min andra hälft. Vi förstörde varann. Förlåt. Jag har varit en idiot. Likt som du. Vi lägger allting åt sidan. Försöker glömma. Precis som jag ville glömma dig. Men det gick inte. Och detta trodde jag aldrig skulle komma ur min mun. Men du har varit saknad.

-

chinos monki, linne hm, väska glitter & armband ginatricot.

Det blev en hel del shopping i malmö igår. Mitt favoritköp blev dessa chinos. De kommer att bli väl använda i höst. Jag köpte också en stickad tröja, ett par skor & en väska. Så nu är jag riktigt nöjd.

malmö

nu åker jag till malmö över dagen. 
jag kommer komma hem med mycke nya kläder och saker.

-

DU ÄR SOM ATT
RÖKA
EN CIGG SOM
ÄR DRÄNKT
I PARFYM
DU ÄR SOM ATT
RÖKA
OCH FÅ RÖK
I ÖGAT

RSS 2.0