Hej då!

Jag vet inte varför jag fick för mig det, 
men jag har bytt blogg.

http://karamell.blogg.se

vad tycker ni?

Vissa saker chockar en i livet. I dag blev jag tillfrågad om att ställa upp som modell. Jag av alla människor. Kan fortfarande inte förstå det. Det är ingen stor grej. En välgörenhets modeshow för Vila. Men för mig är det stort. För jag har aldrig varit modell. Ska jag tacka ja?

-


life's a bitch.

-

Tiden bara försvinner. När ska jag ha tid för dig, kära blogg. I morgon ska jag lägga upp minst ett roligt inlägg. Det lovar jag. 

kulturnatten.

Kulturnatten. Är bara en gång om året. Och i år kändes det som ett avsked från sommaren. Och ett välkomnande för hösten. Nu får hösten komma. Nu är jag beredd. För det här var sommarens sista smak.

Tack jennifer, linn, lina och linnea för en fin kväll.

-

Tog en mysig fika med min kära vän jennifer efter skolan. Den tjejen är obeskrivigt bra. Helt enkelt bäst. Vad skulle jag ta mig till utan henne.

-

DU JAGAR MIG

SOM HUNDEN

JAGAR SIN

EGEN SVANS


-


-

utan färg
hade allting varit
färglöst


förstadagenpåjobbet.

Att jobba som marknadsförare via telefon. Första personen. Har haft en bra dag. Andra personen. Har haft en mindre bra dag. Tredje personen. Detta är en marknadsföring, sluta flörta med mig. Fjärde personen. Seeeeeg. Femte personen. Slutar aldrig prata. Sjätte personen. Gubbjävel!

-

Ibland gör man livet mer komplicerat än vad det är. En del människor är mästare på det. Och de drar in mig i deras komplicerade värld. Som igentligen inte alls är komplicerad. Och förvirrar mig. Jag är förrvirrad. Men du fick mig ur denna komplicerade, igenteligen okomplicerade värld.

RSS 2.0