man får aldrig nog av håkan


Köpte håkan hellströms nya album idag. Som igentiligen kom ut i onsdags, men bättre sent än aldrig. Och finns det något bättre än håkan nu när sommaren närmar sig. knappast!

dolt nummer

Det ringer. Dolt nummer. Jag svarar. Och du lägger på. Vem är du? Du som ringer hela tiden med dolt nummer. Och varje gång jag svarar lägger du på. Vem är du? Är du en hemlig beundrare. Eller bara en som busringer. Men varför skulle du göra det i flera veckor. Jag vill veta. Vem är du?

du är saknad.

453288-47
Snart ska jag åka till tågstationen och möta upp denna söta ungen.
Jag har saknat henne för mycket!
Bilden är tagen för två år sedan, du och jag har verkligen förändrats sen dess.

vi två är olika.

Jag. Är inte som du. Du. Är inte som jag. Vi två är olika. Nu har jag hittat något. Något jag trodde var omöjligt att upptäcka. Jag har upptäkt din svaga sida. Jag trodde knappt du hade någon. Men det har ju alla. Fast denna sidan borde inte vara din svaga sida. För du ska alltid vara så tuff & stöddig. Kanske det finns en liten fegis där innerst inne ändå.

pyjamasparti

Det blev en mysig kväll med mina brudar igår. Vi fyra + skumpa = flum, flum & ännu mer flum. Nu kollar jag igenom de videor jag spelade in, haha. Ni betyder allt för mig!


Sommar längtan






pleasecallmeback

tut, tut, tut, tut, tut
- hej du har kommit till...x100000000

Utsidan ger insidan en chans, insidan ger utsidan sin glans.

453288-42
Jag måste bara kika in och berätta. Att i morgon blir en bra dag. Det känner jag på mig.

jag vill bara ditt bästa.

Jag tycker det är fel. Men jag kan inte göra annat än att säga det. Och varför skulle du lyssna på mig. Jag är ju bara jag. Får du inte dålig samvete. Att gå bakom ryggen på någon är något av det värsta man kan göra. Hade du velat att han gjorde det mot dig. Jag ska inte lägga mig i så mycket. Bara jag inte blir inblandad. Det är ditt liv och du gör som du vill. Men nu vet du vad jag tycker. Och jag vill bara ditt bästa.

Jag har försökt att kämpa emot.

Du ligger jag här i min säng. Ur min stereo spelas lasse lindhs nya album. Många av låtarna berör mig och får mig att tänka till på livet. Vilket underbart album, här hade jag kunnat ligga hela kvällen. x

gladpåsk.

453288-39















Tänkte bara säga glad påsk till er alla, hoppas ni får en bra helg!

hanärdunderfin.

Ännu en dag har gått & mitt humör har legat på topp hela tiden. Jag känner fortfarande din hand genom mitt hår. Och känslan av hur jag stelar & ryser till. Du gör mig glad. Det är du som får mitt humör att ligga på topp hela tiden. Du är dunderfin.

Våren ger känslor.

Vårkänslor. Solen lyser. Jag är glad som en lärka. Jag ser dig en bit bort. Jag blir nervös. Kallsvettas. Och vet inte vad jag ska ta mig till. Du säger hej. Och jag säger hej tillbaka. Du ler stort. Hjälp! Jag klarar inte av ditt leende. Det får mig att bli knäsvag & hjärtat att dunka hårdare. Och dina mörka ögon. Tänk om jag kunde få drömma mig bort i dom varje dag. Tänk om du känner som jag gör. Tänk om det kunde bli vi någon dag. Tänk om, tänk om, tänk om...

453288-38

Från sol till snöyra.

Igår. Det var soligt. Jag och mamma solade ute på altanen. Dock med kläder på. Idag. Snöyra, halvt storm. Snacka om klimatförändring. Ingen snö på hela vintern och så kommer det nu. Hoppas all snö är borta till morgondagen. Jag hatar verkligen snö.

du vill ha mig. bara mig.

Ett krossat hjärta. En som inte känner som den andra längre. Eller kanske aldrig har gjort det. Sorg. Tårar. Ett liv i småbitar. Stackars dig som känner känslan. Det har jag också gjort. Jag ville inte krossa ditt hjärta. Men jag kan inte göra annat. För jag kan inte göra något som känns fel. Du säger att du vill göra allt för att få mig. Att du bara vill ha mig. Just mig. Men jag lovar dig det finns många andra flickor där ute. Många som hade gjort allt för att få dig. Men tyvärr är jag inte en av dom.image37

"mammadotter-kväll"

Det blir en mysig kväll. En "mammadotter-kväll". Vi ska kränga i oss massvis med godsaker och ha det trevlig. Ser verkligen fram emot det. För min mamma är helt underbar. Jag älskar dig mamma.

Inte lång tid kvar nu.

453288-36
Den 19 mars släpps lasse lindhs nya album "pool" ut. Måste bara ha det och jag vet en till som följer med mig till skivlagret denna dag. Inte lång tid kvar nu. Längtar, längtar!

kärlek till dig.

Emelie kommer hem från Gran Canaria idag.
Jag har saknat henne helt otroligt mycket!
Ska bli roligt att se om hon har blivit något brun,
+ att höra att som har hänt där nere!

Äntligen!

453288-33
Efter en hel förmiddag i studion blev det till slut ett någorlunda bra resultat. Nu är äntligen låten klar! Och jag hoppas på ett bra betyg i musikproduktion. Vi får se hur det blir. Jag har tyvärr inte fått låten ännu. Kanske att jag vågar lägga upp den här sedan. Tror inte det.

I had a dream about you & me, agian.

Ditt leende. Det får mig på fall direkt. Och dina ögon. Dina mörka djupa ögon, som jag inte kan få nog av. Att långsamt få stryka handen igenom ditt hår. Ditt mörka, grova, men ändå mjuka hår. Få känna dina läppar mot mina. Och din kropp tätt intill. Inget snusk. Jag lovar. Inget snusk. Bara två vilsna själar i en värld av idioter. Två vilsna själar som äntligen funnit varandra.

Jag hade gjort allt för att denna dröm skulle bli verklighet.

453288-32

anthonyhill.


Tror nästan jag blev lite förälskad.
Anthony Hill - Ode To Sangria

Min lediga dag.

En ledig dag. Och vad gör jag? Jobbar, jobbar & åter igen jobbar. Till och med skolan hade varit mindre ansträngade, men vad gör man inte för lite cash!

nu är vi för alltid en saga.

Jag har hört att du träffat någon. Jag hör att hon är den rätta. Att du verkligen menar det. Jag känner ingen sorg. Jag är glad för din skull. Nu är vi för alltid en saga. En saga man bara kan berätta och aldrig upplever igen. Jag var din första kärlek. Det gör mig glad. Också stolt på något vis. Du är en fin människa & jag önskar dig all lycka i livet. Var inte orolig, jag klarar mig. Jag har allt jag behöver & lite till. Jag är nöjd med mitt liv. Just nu behöver jag inget mer.

Det är bara en sak jag har funderat på. Du sa att vi skulle skiljas som vänner, men vänner skiljs juh aldrig. Eller?

congratulations!

453288-30
Födelsedagsfirade blir det idag, för både min pappa & bror. De fyller år i veckan, men idag kommer släkten. Ska bli gott med tårta, var länge sen jag åt det nu. Hurra, hurra, hurra!

ifIhadeyes.


En härlig låt nu på morgonkvisten eller förmiddagen snarare. Jack Johnson med If I had eyes.

LÖRDAG

Hummer & ett glas vitt vin, melodifestivalen & filmen "inga tårar". Så har jag spenderat min kväll. En myskväll i soffan med familjen är inte fy skam!

Får hoppas på det bästa.

Känner en stor oro. Tänker hela tiden på dig. Det kanske inte är så farligt som vi tror. Vi får hoppas på det bästa. Hoppas, hoppas, hoppas!

den mystiska mannen

Jag försöker förstå. Förstå hur du tänker. Förstå hur du menar. Förstå vad du vill. Men jag förstår inte. Skäms du över mig? Vid vissa tillfällen känns det som om du gör det. Vid andra tillfällen känns det som att du vill visa upp mig för hela världen. Jag har svårt att förstå mig på dig. Du är underlig. Mystisk. Det är det jag gillar med dig.

453288-31

Glädjetjut

Jag är ensam. Jag är glad. Jag är så förbannat lycklig. Jag har allt - och lite till. Det räcker - och blir över. Dock kommer fyrkanterna tillbaka. Men de är minnsan kontrollerade nuförtiden. Jag älskar det. Jag älskar att ha kontrollen. Livet är hårt och oförståeligt. Vilket vi inte får blunda för, det är bara att tackla. Jag har klarat det. Det är avklarat. Check.

Lilla fröken fräken

Mina fräknar blir mer dag för dag. Usch, jag hatar dom.
Det är i alla fall ett tecken på att sommaren närmar sig!

alltid i mitt hjärta.

453288-28
Tack för en trevlig kväll! Mycket kärlek till dig.<3

ordet som innehåller fyra bokstäver.

image24
En flicka. Med sönderrivna strumpbyxor. Vart hon än går. Vart hon än är. Ger alla henne blickar. Förfärliga blickar. Blickar som trycker ner henne till botten. Innerst inne vet hon. Hon vet vad folk tycker om henne. Det ordet som innehåller fyra bokstäver. Det ordet som hon aldrig vågar säga. Hora. Det är precis vad hon är. En hora. Och hon kommer förbli det. Den tanken är det första hon tänker när hon vaknar. Och den sista när hon somnar. Tills den dagen hennes självförtroende är nere på noll. Då går hon ut på balkongen. Tittar ner. Ställer sig på kanten. Och hoppar.

Tro nu inte att jag är deprimerad. Det är jag inte, men jag tror att någon i denna värld känner eller har känt som flickan i dikten.

en anledning till att längta efter sommaren.

453288-22453288-21
Dagens inköp; Klänning från MQ, 499kr.
Vad tycker ni om den? Skriv gärna en kommentar.

RSS 2.0