hejdåsverige, hejgrekland

Nu säger jag hej då. Ni får ha det bra i sverige. Och så får ni titta in här om två veckor igen. 

midsummer

1. jag är sommarfin
2. firar midsommar i gullbrandstorp
3. mammas goda tårta

Det hörs röster överallt. Några barn leker. De flesta har kommit ner till sina sommarstugor. Solen skiner. Och haverdal lever. På huvudet bär jag en sommarkrans. Sandaler på fötterna. Och den vitaste av klänningar. Till brunbrända ben.

enbusschaufförärenmanmedglatthumör

Jag har träffat kanske världens snällaste busschaufför. Jag skulle byta buss. Men tydligen gick det ingen buss hem till mig på halv timme. Och det var chaufförens sista runda för dagen. Så han stannade kvar med mig. Och såg till att jag kom hem. Trevlig var han med. Det skulle finnas mer chauförrer som han. Då hade alla åkt buss. 

windowscene.

mo. morgane dubled

Lördag bär det  av till grekland. Ska bli skönt att åka i väg. Men nu blir det till att packa, packa, packa. Och så måste jag ta en tur till stan. Hoppas ni får en bra dag. Ciao!

kaxigstöddigsjälvgod

Du är inte som personer jag brukar umgås med. Du är kaxig. Du är stöddig. Du är självgod. För självgod. Och det gör mig bara irriterad. Men ändå är det något i mig som dras till dig. Och du dras till mig. Fast jag säger emot dig. Fast jag säger nej. Vilket du inte är van vid. Jag är inte som personer du brukar umgås med. Men ändå är det något som för oss ihop. Undra vad.

awayfromhome

1. nöden har ingen lag, så anna fick vänta
2. anna och elias i bakgrunden
3. tommy gjorde ihop en drink til mig
4. jonas och anna är söta som socker
5. du och jag hör liksom ihop

Inne i skogen. Långt hemifrån. Hos anna. Så spenderade jag min kväll igår. Roligt var det.  Fast inte lika rolig dagen efter. Då jag fick gå upp tidigt till jobbet. Medan anna låg kvar i sin sköna säng.

espressohouse.

En mysig fika på espresso house blev det igår efter jobbet. Med min kära vän anna.

ettlevandetrafikljus.

Hittade en gammal tröja innan. Jag blev som ett levande trafikljus. Men mysig var den allt.

kissitrosan

Igår när jag skulle kissa glömde jag bort att ta av trosorna.
Helcrazy, så tokigt det blev liksom!

omsexsäljerbordemingitarrredanvarasåld...

...men den är inte till salu.

kodjosvärldpart5


Efter sveriges förlust mot spanien vet jag vad alla behöver. Ett nytt avsnitt av kodjos värld. Och så hoppas vi på bättre lycka nästan gång.

fotbollskväll.

Obligatoriskt: Öl+Fotbollssockar

tea.

mo. kate moss -95

morework

Efter fyra timmars sömn var jag inte helt sugen på att jobba. Men så fick det bli. Tur så var det en lugn dag. Men känner hur tröttheten börjar smyga sig på. Och jag vill bara sluta ögonen. 

mustsleep.

1. kajsa och "syster yster"
2. alla myser framför brasan
Jag ska upp om fem timmar. Men det struntar jag i. För det är sommar. Blev en kväll med min kära vän "syster yster". Senare träffade vi lite mer folk. Och gick upp till skallen. Där myste vi framför en brasa. Men kom på att jag skulle upp om sex timmar. Så fick bege mig hemåt.

workworkwork

Det blev en lång dag på jobbet. Bläddrat igenom papper hela dagen. Är helt slut i huvudet. Nu ska jag spendera kvällen med "syster yster". Kanske blir en fest. Men får inte bli för sent. För i morgon är det jobb som gäller igen.

andshewasskatingdownthehills.

Tänk att få vara tjejen på den brädan. Vilken härlig känsla. Hade varit roligt att lära sig skate. Men nu borde jag sova. För i morgon är det min första dag på jobbet. Ciao!

likemyownbrother.

Alla gamla minnen. Alla tankar. Alla känslor. Allt kom tillbaka. När jag hörde din röst på andra sidan. Nu förstår hur efterlängtad du har varit. Att du är puzzelbiten som saknades i mitt liv. Hur mycket jag älskar dig. Hampus, du får aldrig försvinna ur mitt liv. Du är som min bror. Och något av det finaste jag har.

kodjosvärldpart4

Här är fjärde avsnittet av kodjos värld. Inte det bästa avsnittet. Men han får mig ändå att skratta.

gulochblå.

Jag är ingen stor fotbollsälskare. Men mitt intresse har blivit större. Laddade verkligen upp för denna match. Och vilken match det blev. Man blev ju riktigt stolt. Gul och blå, heja på!

areyouaplayer


Nu när du har tid. Då vill du träffa mig. Då vill du vara med mig. Allt handlar bara om tid. Och nu när du har tid. Är du underbar. Du får mig att skratta. Du får mig att känna glädjerus. Men frågan är om du bara leker med mig. Det hoppas jag verkligen inte. För du har redan fått med mig i leken.

kodjosvärldpart3


Här är tredje avsnittet av kodjos värld. Enligt mig är det bästa avsnittet hittills.

fjortisfest.


En kväll som är svår att beskriva med ord. Jag kan inte säga fall den har varit rolig eller tråkig. Men den har nog varit rolig ändå. Kan kanske beskriva kvällen så här. En fjortisfest. Men ändå många härligt människor. I alla fall de jag umgicks med.
1. en bild tagen i farten
2. kajsa, sanna och julia
3. alla samlade runt brasan

grandmotherandgrandfather.


Blev en mysigt dag på stranden med mormor och morfar. Jag säger bara. Mormors muffins slår allt!

oldbutbeautiful.


you'remyheart.

När jag hörde din röst på andra sidan. Förstod jag hur mycket jag saknar dig. Hur mycket jag behöver dig. Hur mycket du betyder för mig. Och inget ont får hända dig. Du är den bästa vän jag har. Du är mitt hjärta.

thefirstdayofholiday.

image122
Första dagen på sommarlovet har jag spenderat på stranden. Gäller att passa på innan jobbet börjar. Nu blir den skön hemmakväll. Med god grillad mat. Hoppas ni också får en bra kväll. Ciao!

summerholidays

image121
Nu har jag äntligen sommarlov! Jag har gått ett helt år i en ny skola. Och detta år har gått fort. För fort. Mycket har också hänt. För mycket. Jag har fått många nya vänner med. Men vänner kan man aldrig får för många av.

kodjosvärldpart2


Här har ni andra delen av kodjos värld. Och han är lika rolig som alltid.

yesterday

image119image120
Igår var det en dag närmare sommarlovet och jag var på strålande humör.

theyliveinafantasyworld.

image118image117
Fotograf: David LaChapelle

kodjosvärldpart1


Varje tisdag och torsdags morgon går detta pogram. Och jag har blivit som besatt av det. Vilken skön kille. Han får mig verkligen att skratta. Därför tänka jag lägga upp hans program här. Börjar med det första avsnittet så klart.

1thjune.

image116
Fotograf: Sandra Freij

Det är det första juni. Nu är det sommar. På riktigt. Och det är nitton år sedan mina föräldrar gifte sig. Därför ska vi äta på en restaurang ikväll. Hoppas ni också får en bra kväll. Ciao!

RSS 2.0