Hej helg.

Plugg, plugg, plugg + ett långt telefonsamtal. Det är ungefär så min kväll har sätt ut. Tror knappt en dag kan gå långsammare än denna, men nu är det snart helg. Hej helg. Som består av fest & trevligt umgänge. Hej helg. Det kan knappast bli bättre. Hej helg!

Det lilla extra i vardagen.

453288-13
Ett varmt bad, tända ljus och ett glas vitt vin, det får mig att njuta av livet. Det behövs inte något stort och påkostat för jag ska bli nöjd, jag njuter av det lilla extra i vardagen.

för fin för mig.

Jag är inte kär! Jag gillar bara honom, lite. Kanske mer än lite. Han är söt. Speciellt när han ler mot mig. Då sprider sig ett lyckorus genom kroppen. Han är fin, dunderfin. För fin för mig.

jag badar inte i guld & diamanter.

Att bada i guld och diamanter. Att ha pengar till ingen nytta. Det är ett fåtal som lever ett sådant liv. Inte jag, gör du? Människor som inte känner mig kan uppfatta mig som bortskämd, det är jag inte. Jag är inte fattig, men jag är heller inte rik. När jag sa att jag var pank och fick tillbaka kommentaren "Du ska ju inte säga något, du kan bara gå till din pappa om du behöver pengar" fylldes jag av totalt raseri. Jag kan inte gå till min pappa om jag behöver pengar?! Jag måste kämpa för att få pengar, jobba precis som alla andra! Du kanske tycker att jag fint hus, fin bil och får fina presenter, men en sak är säker. Jag är inte bortskämd. Om jag är det, vet du inte vad det ordet betyder!

hopp, blandat med ångest.

Jag vet en flicka. En flicka i samma ålder som mig. På en natt förändrades hennes liv. Nu finns det bara hopp. Ett hopp och en förfärlig ångest. Hon ber varje kväll, och väntar. Väntar på den dag då hon får svaret på sin fråga.453288-17

Ny vecka, nya äventyr.

Nu är lovet över. Det är dags att gå upp tidigt på morgonen igen. För nu börjar skolan. Kul! Jag är faktiskt inte ironisk där. Det ska bli kul att träffa alla vänner som jag inte har hunnit träffa under lovet. Fast läxor & lektioner är mindre kul.

Glöm inte bort det. Glöm inte bort mig.

Två nakna kroppar. Nära intill. Ett sätt att rymma från ensamhet? Ett sätt att få tröst? Ett sätt att glömma? Två vilsna själar i en värld av idioter. Jag vet, de det var en olyckshändelse. Var inte orolig. Allting löser sig. Jag finns här för dig. Glöm inte bort det. Glöm inte bort mig.

ett liv i småbitar

Jag vill riva sönder mitt liv i småbitar. När jag fick reda på detta, trodde jag inte det var sant. Hon. Hon av alla flickor som finns. Du sa att du inte hann med tjejer. Varför ljög du? Jag förstår mig inte på pojkar i bland. Jag hade velat ge dom riktig läxa. Nu menar jag inte dig, nu menar jag andra pojkar. Pojkar som tänker med kuken! I kväll ska jag supa, jag ska bli riktigt jävla full och försöka glömma allt som har hänt.image18

världens bästa mamma

Solens strålar lyser mig rakt i ögonen, jag vaknar. Utanför fönstret är himlen alldeles blå. Fåglarna kvitrar. Det knackar på dörren. Knack, knack. Mamma går in med en bricka i handen. På brickan är det den godaste frukosten, och allting är till mig. Hon öppnar fönstret, jag känner svalkan ut i från. Hon ger mig en puss på pannen, sedan går hon ut ur mitt rum. Jag älskar dig mamma.

det kommer att bli en sömnlös natt

image8
image17Det dunkar hårt i huvudet. Samtidigt kliar det jobbigt i halsen, så att jag hela tiden hostar. Host, host. Jag ser på klockan. Tänker att jag borde sova, men det går inte. Detta kommer bli en sömnlös natt. En natt att behöva lida sig igenom. Det här viruset tar kol på mig snart!

RSS 2.0