marine.

skjorta hm, shorts ålens

Nu ska jag ut i mina vänners båt. Kommer bli riktigt mysigt. Och jag känner att jag valde rätt outfit. Lite marint över den. Till nästa sommar kanske vi ska köpa en båt. Hoppas det blir så.

hole.


-

LIFE IS WHININ'

AND BITCHIN'

LIFE IS WINE

AND BITCHES

LIFE IS A BITCH

LIFE IS A BEACH.


purpleskirt.


Jag har sytt en kjol. En lila. Blev riktigt nöjd med den. Och älskar färgen.

olyckligkärlek.

Han är kär. Och i inte vilken flicka som hälst. Mig. Rättare sagt är han olyckligt kär. För det känns inte rätt. I mina ögon kan han inte bli mer än en vän. I hans ögon ser jag tårar. Han försöker starkt hålla tillbaka dem. Jag ger han en kram. Han pussar mig lätt i ena mungipan. Han är olyckigt kär. Och jag vet att vår vänskap aldrig kommer bli som förut.

enhändelserikdag.

blivit "vän" med ett gäng fjortisar och jagad av två grävlingar. 

sommarnatt.

Med marshmallows ner packat i väskan. Och gitarren på ryggen. Bärde det av ner till stranden. Det var mysstämmning på högsta nivå. Sitta där framför brasan. Prata. Skratta. Grilla marshmallows. Spela gitarr. Sjunga. En ljummen sommarnatt i juli.

230708

Försenade bilder.

Strandfest på tylösandstranden. Där träffade vi några trevliga grabbar från sthlm. Så det blev riktigt trevligt.

tvåvilsnasjälar.

Hon är fem år yngre än honom. Han är fem år äldre än henne. Hon är bara barnet. Han är en man. Hon vill att han ska röra vid henne. Han tänker. Är jag våldtäktsman om jag rör vid henne. Två vilsna själar i en värld av idioter. Tillslut kysser de varandra. Han har aldrig kysst en så ung flicka. Hon har aldrig kysst en så gammal pojke. Men det är den bästa kyssen någonsin.

ljungbergpåbiografen.

En natt med god sömn kommer det att bli. Efter en kväll med fart och fläkt. Ingen stress, men mycket har skett. En god middag med mina tjejer. Goda drinkar. En bussfärd till stan. Där köper vi massvis med onyttigheter. Möter upp killarna. Går till biografen. Och tydligen skulle ljungberg se samma film som oss. Efteråt funderar vi på att gå till morfars uteservering. Men ångrar oss och tar bussen hem. Och nu sitter jag här, halvsover, så god natt på er.

pinkhorse.


summerdays

1. lykke, rebecka, hedvig och jag på rix fm.
2. rebecka och hedvig, haha.
3. jag äter sushi med tjejerna
4. när man börjar bli trött i benen är det bra att ha en stor, stark kille som phillip med sig.
Här är bilder från dom två senaste kvällarna. Rix fm och håkan hellström med underbara människor. Snälla sommar ta aldrig slut!

kärienängel.

Håkan Hellström har gratis konsert här i halmstad ikväll. Det går ju bara inte att missa. Hoppas vädret blir bättre tills dess. 

pappasgamlaskjorta

pappas gamla skjorta kapphal, skärp 2hand, leggins hm.

-


attträffapåsittex.

Varför ska det vara så svårt att umgås med sitt ex? Jag tror det är allra svårast om den ena har skaffat en ny. Du stöter på ditt ex på stan, en fest eller något liknande. Ni frågar hur den andra har haft det. Han presenterar sin nya flickvän och sen kommer den. Den pinsamma tystnaden. Ni bara står där, ler och du försöker så fort som möjlig komma på en ursäkt om att du måste gå. 

 

Har du varit med om detta? Det kan jag säga att jag har varit med om.

 


-

När du borde säga stopp. När allt känns meningslöst. Dagarna går. Dag ut. Dag in. Utan mening. Livet bara rullar på. Och du gör inget för att förändra det. Du vet att långt där borta känns livet meningsfullt. Varför gör du inget åt saken? Det går inte. Frågan är igentligen vad som inte går. Ingenting är omöjligt.

detkanvarasköntattfågråtaibland...

...men nästa gång blir det en roligt film.

mondaymorning.


önskarjagsattiettflygpåvägtilldig.

mo. kate moss

förvirrad

hjälp.

kodjosvärldpart6

Nu var det ett bra tag sen. Men här är det. Sjätte avsnittet av kodjos värld.

oldmemories.

Du. Och jag. Tillsammans är vi oslagbara. Hur har jag kunnat leva utan dig. Från den första sekunden jag såg dig. Kunde jag inte förstå detta. Allt kom tillbaka. Alla minnen. Allt vi har gemensamt. Det ska vara du och jag.

detbliringekulutanmalin'

Den meningen gav mig ett glädjerus. Fick mig att inse att det är här jag hör hemma. Och inte de hundratals milen bort. Jag älskar mina vänner. Ni ger mig livsglädje. Ni sätter färg på mitt liv. Och om ett år beger jag mig hundratals mil här ifrån. Men än så länge trivs jag bäst här.

grecceonthenight.


grecceontheday.


backhome.

Nu har jag varit hemma i ett dygn. Om jag hade fått välja själv hade jag aldrig åkt hem. Nu får jag vänta i ett helt år. Men nästa år flyttar jag ner dit. Och jobbar i grekland över sommaren.

RSS 2.0